1/ Layka

Mechelse Herder Layka werd van dichtbij 4 keer getroffen door aan AK-47 toen zij en haar begeleider werden aangevallen.  Ze slaagde er toch nog in om de aanvaller te overmeesteren.  Ze had een operatie van 7 uur nodig en verloor een voorpoot maar overleefde de aanval wel.

Behind the Cover: Martin Schoeller and the Three-Legged Dog

This post was originally published in June 2014. We’re resurfacing it as part of our #ThrowbackThursday effort to give some love to our favorite posts.-The Proof Team For portrait photographer Martin Schoeller, known for his signature eye-to-eye, full-face portraits, the least of his worries is having his subject stand still on the X marked on […]

2/ Geo

Toen een bestuurder de controle over zijn stuur verloor en afstevende op een 10-jarige jongen, duwde Geo – zijn Duitse Herder – hem vooruit.  De jongen werd hierdoor niet aangereden maar Geo ving de klap op.

Heroic Geo the German Shepherd puppy pushed boy out of the path of out-of-control truck and took impact himself

Boy’s mother Carly Riley says pet ‘must have sensed’ the child’s danger Family set up Facebook page and PayPal account after £8k vet bill A brave German Shepherd puppy was badly injured after he pushed a boy out of the path of a runaway lorry and took the impact himself.

3/ Molly

Labrador Molly redde 7 mensen, 2 honden en 4 katten door alarm te slaan toen er een brand uitbrak in de gezinswoning.

Imgur: The magic of the Internet

Imgur: The magic of the Internet

4/ Milo

Milo bleef blaffen naar z’n baasjes om duidelijk te maken dat er een vreemd geurtje in huis hing.

Tonight this guy barked at me for thirty minutes to take him out despite just going. Turned out we had a gas leak in our apartment and he just wanted us to get out. He is S A F E B O Y E and getting extra cuddles. * r/rarepuppers

59539 points and 692 comments so far on reddit

5/ Kelsey

Bob ging zonder aangepaste kledij ’s avonds even naar buiten.  Toen hij ongelukkig ten val kwam, brak hij zijn nek en kon hij niet meer bewegen.  Hij probeerde tevergeefs zijn buurman te roepen die 400 meter verder woonde.  In plaats daarvan kwam zijn hond Kelsey.  Zij ging  op hem liggen en hield hem de ganse nacht warm.  Ze bleef ook onophoudelijk huilen.  Pas dag erop vond de buurman hem.

Dankzij Kelsey bleef Bob warm genoeg om het te kunnen navertellen.  Hij herstelde voorspoedig en zonder blijvende letsels.

Dog saves life of owner with broken neck by lying on him for 24 hours in sub-zero temperatures

A man who broke his neck outdoors in freezing conditions survived lying in snow for nearly 24 hours thanks to his dog, who kept him warm through the night and barked for help. The Michigan man, named only as Bob, was alone when he left his farmhouse on New Year’s Eve to collect firewood.

6/ Frida

Na de zware aardbeving in Mexico (7.1 op de schaal van Richter) slaagde Frida erin om meer dan 52 mensen onder het puin te detecteren.  Hierdoor kreeg ze een echte heldenstatus in het Midden-Amerikaanse land.

Frida: the Mexican rescue dog who has saved more than 52 lives

Labrador retriever makes global headlines after Mexican president praises her work following deadly 7.1 magnitude quake A labrador retriever has made global headlines following her rescue efforts in Mexico’s recent earthquakes. The local heroine, who goes by the name of Frida, is employed by the Mexican navy (SEMAR) to conduct search and rescue missions in the event of a natural disaster.

TatorTot

Deze pitbull stond op het punt om een spuitje te krijgen toen Christi besloot om hem te adopteren.  Een week later redde deze hond het leven van haar zoontje Peyton.  Peyton had een gevaarlijk lage bloedsuikerspiegel gekregen in zijn slaap en het bewustzijn verloren.  TatorTot had in de smiezen dat er iets niet klopte en probeerde Christi te waarschuwen.  Zijn actie zorgde ervoor dat Peyton tijdig de nodige medische behandeling kon krijgen.

Foster Dog Saves 4-Year-Old Boy’s Life

Christi Smith saved a pit bull named TatorTot just hours before he was scheduled to be euthanized at Minneapolis Animal Care and Control. Less than a week later TatorTot returned the favor when he helped save her 4-year-old son. Read more

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *